Personvernerklæring

Hos Vabarkitekter, tilgjengelig fra https://www.vabarkitekter.no/, er personvern for våre besøkende en av våre hovedprioriteter. Denne personvernerklæringen inneholder typer informasjon som samles inn og registreres av Vabarkitekter og hvordan vi bruker den.

Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger mer informasjon om vår personvernerklæring, nøl ikke med å kontakte oss.

Denne personvernerklæringen gjelder kun for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på vår nettside med hensyn til informasjonen de deler og/eller samler inn på Vabarkitekter. Denne erklæringen gjelder ikke for informasjon som samles inn offline eller via kanaler andre enn denne nettsiden.

Samtykke

Ved å bruke vår nettside samtykker du herved til vår personvernerklæring og godtar vilkårene i den.

Informasjon vi samler inn

Den personlige informasjonen du blir bedt om å gi, og grunnen til at du blir bedt om å gi den, vil bli gjort tydelig for deg på det tidspunktet vi ber deg om å gi din personlige informasjon.

Hvis du kontakter oss direkte, kan vi motta ytterligere informasjon om deg, som navn, e-postadresse, telefonnummer, innholdet i meldingen og/eller vedlegg du sender oss, og annen informasjon du velger å gi.

Når du registrerer deg for en konto, kan vi be om kontaktinformasjon, inkludert elementer som navn, firmanavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Hvordan vi bruker informasjonen din

Vi bruker informasjonen vi samler inn på forskjellige måter, inkludert til:

  • Levere, drive og opprettholde nettsiden vår
  • Forbedre, tilpasse og utvide nettsiden vår
  • Forstå og analysere hvordan du bruker nettsiden vår
  • Utvikle nye produkter, tjenester, funksjoner og funksjonalitet
  • Kommunisere med deg, enten direkte eller gjennom en av partnerne våre, inkludert for kundeservice, for å gi deg oppdateringer og annen informasjon knyttet til nettsiden, samt for markedsførings- og promoteringsformål
  • Sende deg e-poster
  • Finne og forhindre svindel

Loggfiler

Vabarkitekter følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsider. Allee hosting-selskaper gjør dette som en del av hosting-tjenestenes analytikk. Informasjonen samlet inn av loggfiler inkluderer internett-protokoll (IP) adresser, nettlesertype, internettleverandør (ISP), dato og klokkeslett, henvisnings-/avslutningssider og muligens antall klikk. Disse er ikke knyttet til noen informasjon som er personlig identifiserbar. Hensikten med informasjonen er å analysere trender, administrere nettsiden, spore brukernes bevegelser på nettsiden og samle demografisk informasjon.

Personvernpolicy for reklamepartnere

Du kan konsultere denne listen for å finne personvernerklæringen for hver av reklamepartnerne til Vabarkitekter.

Tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på Vabarkitekter, og som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk din IP-adresse når dette skjer. Disse teknologiene brukes for å måle effektiviteten av deres reklamekampanjer og/eller for å tilpasse annonseinholdet som vises på nettsteder du besøker.

Merk at Vabarkitekter ikke har tilgang til eller kontroll over informasjonskapsler som brukes av tredjepartsannonsører.

Personvernpolicy for tredjeparter

Vabarkitekters personvernerklæring gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Derfor anbefaler vi at du konsulterer de respektive personvernpolicyene til disse tredjeparts annonsørene for mer detaljert informasjon. Dette kan inkludere deres praksis og instruksjoner om hvordan du kan velge bort visse alternativer.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler gjennom nettleseralternativene dine. For mer detaljert informasjon om administrasjon av informasjonskapsler med spesifikke nettlesere, kan du finne det på de respektive nettlesernes nettsider.

CCPA Personvernrettigheter (Selg ikke min personlige informasjon)

I henhold til CCPA har California-forbrukere blant annet rett til:

Kreve at et selskap som samler inn en forbrukers personlige data, oppgir kategoriene og spesifikke biter av personlig data som selskapet har samlet inn om forbrukere.

Kreve at et selskap sletter all personlig data om forbrukeren som selskapet har samlet inn.

Kreve at et selskap som selger en forbrukers personlige data, ikke selger forbrukerens personlige data.

Hvis du fremsetter en forespørsel, har vi en måned på oss til å svare deg. Hvis du ønsker å benytte deg av noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

GDPR Personvernrettigheter

Vi vil sørge for at du er fullt klar over alle dine personvernrettigheter. Hver bruker har rett til følgende:

Retten til tilgang – Du har rett til å be om kopier av din personlige data. Vi kan ta en liten avgift for denne tjenesten.

Retten til retting – Du har rett til å be om at vi retter opp informasjonen du mener er unøyaktig. Du har også rett til å be om at vi fullfører informasjonen du mener er ufullstendig.

Retten til sletting – Du har rett til å be om at vi sletter din personlige data, under visse betingelser.

Retten til begrensning av behandling – Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av din personlige data, under visse betingelser.

Retten til å protestere mot behandling – Du har rett til å protestere mot vår behandling av din personlige data, under visse betingelser.

Retten til dataoverførbarhet – Du har rett til å be om at vi overfører dataene vi har samlet inn til en annen organisasjon, eller direkte til deg, under visse betingelser.

Hvis du fremsetter en forespørsel, har vi en måned på oss til å svare deg. Hvis du ønsker å benytte deg av noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

Informasjon om barn

En annen del av vår prioritet er å legge til beskyttelse for barn som bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i, og/eller overvåke og veilede barnas online aktivitet.

Vabarkitekter samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har gitt denne typen informasjon på vår nettside, oppfordrer vi deg sterkt til å kontakte oss umiddelbart, og vi vil gjøre vårt beste for å raskt fjerne slik informasjon fra våre registre.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Derfor anbefaler vi at du jevnlig sjekker denne siden for eventuelle endringer. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å publisere den nye personvernerklæringen på denne siden. Disse endringene trer i kraft umiddelbart etter at de er publisert på denne siden.

Vår personvernerklæring ble opprettet med hjelp av Personvernerklæring-generatoren.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller forslag til vår personvernerklæring, nøl ikke med å kontakte oss.