Prosjekt 3

Ny enebolig i Trøgstad, Indre Østfold (2017).

Bolig i 2 etasjer med moderne planløsning, romslig åpen stue-kjøkkenløsning, med godt lys. Det er 5 soverom, 2 bad, separat toalett, vaskerom, entrè og utvendig sportsbod. Utgang til terrasse fra kjøkken hvor solen kan nytes hele dagen! Egen utgang fra vaskerom/teknisk rom Boligen er på BRA 180 m2, P-rom 140 m2.

Entré
Fra en stor, gruset gårdsplass tar du deg inn i boligen fra et overbygd inngangsparti med platting. Entréen er romslig med god plass til oppbevaring.

Stue
Fra entréen kommer man rett inn i boligens sosiale sone, nemlig stuen og kjøkkenet. Den åpne stue/kjøkkenløsning har rikelig med plass til sittegruppe og stort spisebord. Det er store vindusflater mot gårdsplassen, og skyvedør fra kjøkkenet ut på den solrike terrasse!
Stuen er lun og koselig, og en peisovn med glass sørger for at hyggen blir optimal!

Med store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys kombinert med den åpne stue/kjøkkenløsning blir rommet et behagelig og harmonisk oppholdsrom med mange innredningsmuligheter.

Kjøkken
Kjøkkenet er meget tiltalende og tidsriktig med kjøkkeninnredning. Det attraktive kjøkkenet utgjør i seg selv et stort og fint møbel i den sosiale sonen.

Baderom
På badet møter du et moderne bad med flott dusjnisje med glassdører og regnfallsdusj, samt en stilren servant med tilhørende speil.

Soverom
Boligen har 5 romslige soverom. Det største soverommet er selve hovedsoverommet, og er praktisk plassert i boligen med egen inngang til badet. Her er det både plass til dobbel-seng, skap og nattbord. De 4 andre soverommene kan benyttes slik en måtte ønske. Her kan det innredes som barnerom, gjesterom, kontor osv.

Vaskerom/teknisk rom
Ved kjøkkenet finner du et praktisk vaskerom/teknisk rom. Mye av det tekniske er også samlet her, som ventilasjonsanlegget, rørskap og sikringsskapet.